Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eminem-Tetování... x)♥

Tetování D 12

d12Na Eminově pravé ruce si můžete povšimnout písmena D, první části loga uskupení D12, jenž pokračuje na levé ruce. Na té se také nachází gotický stylový náramek na zápěstí, k němuž se nevstahuje žádný osobní důvod, zkrátka nechal si ho udělat kdfyž byl pořádně opilí. Na pravém zápěstí se ještě skrývá nápis "Slit Here" - Zde odseknout.

 

 

Tetování Rot in Pieces

eminem-rot-in-piecesPříběh tohoto tetování se datuje do stejné doby, kdy vznikala píseň '97 Bonnie & Clyde. Po jedné hádce s manželkou Kim s ní již nechtěl strávit jediný den a jeho pocity toto tetování vystihuje více než výstižně (otevřený hrob s nápisem Rot in Pieces). Na tomto záběru můžete ještě vidět na pravém rameni nápie EMINEM a na levém Slim Shady, jeho temnou stranu osobnosti. Obě tyto tetování později zakryl novými.

 

Tetování Hailie Jade + Bonnie & Clyde

eminem-hailieToto tetování je defakto portrét Eminemovi dcerky Hailie Jade obklopené růžemi. Vše ještě doplňuje nápis Bonnie & Clyde, písně s alba The Slim Shady LP, kterou jí věnoval.

 

Tetování Uncle Ronnie

eminem-ronnie Eminem si pořídil toto tetování jako znak úcty ke svému zesnulému strýciRonnie Pilkingtonovi, který v roce 1991 spáchal sebevraždu. Právě strýc byl Eminemovy velice blýzký a přivedl ho k rapu. Narážky na něj jsou patrné s několika textů jeho písní.

Tetování Proof

proof

Prozatím Eminemovo poslední tetování, které si nechal udělat na památku svého tragicky zesnulého přítele Proofa.

Tetování Hailie Jade

hailieTohle tetování si nechal udělat na vánoce 1995, při narození své dcery Hailie